torsdag den 31. maj 2012

Har jeg stjålet?


I går aftes gik jeg en aftentur, og pludselig så jeg en plante som voksede ud under hækken til et ukendt hus. Der var helt sikkert ingen i huset som anede at der stod en plante lige der, de synes efter havens udseende at dømme meget lidt haveinteresseret, og det synes jeg var synd - for planten naturligvis, derfor flåede jeg den op! Er det at stjæle?

Den jeg kom hjem, lavede jeg små stiklinger af den - se billede, og nu venter jeg spændt på at der kommer små katterurteplanter op af potterne. 

Planterne skulle gerne kan blive lige så flotte som dem på Egeskov, hvor de bruger planten som kantbedsplante langs deres køkkenhave:


3 kommentarer:

  1. Haha, kan lige forestille mig dig luske rundt i andres haver og snuppe blomster:-) Jeg glæder mig til at se hvad de bliver til...

    SvarSlet
  2. Ja det er at stjæle ... Jeg havde gjort det samme :-)

    SvarSlet
  3. Nej, du låner da bare. Du kan jo sætte en af dine stiklinger tilbage. Her i byen havde vi en hel rundkørselsmidte med katteurt. Den var virkelig smuk når den blomstrede. Desværre er den væk efter vejarbejde .... ;o9

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...