fredag den 4. november 2011

Strandfund - DIY

Så har jeg lavet en lille DIY film om strandfund. Strandfund som vi har haft liggende enormt længe, og som vi for længst skulle have lavet nogle ting af, men nu er der faktisk kommet noget ud af det - se med her:

7 kommentarer:

 1. Sikken sød lille film. Jeg tror nu ikke mange børn kan male lige så fint som du men ideen er god. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 2. Wauw - hvor er du god, Christine :o)

  SvarSlet
 3. Hej 'Clevenine'
  Det er du da rigtig god til (også fimlproduktionen). Jeg er VILD med strandskaller. Har dem alle vegne (i haven), for jeg er vokset op i Tisvilde Hegn.

  Hvad hedder blyanterne?

  Og så, velkommen til min blog! Jeg har også meldt mig som fast følger af din, for jeg kan godt li den og jeg vil så gerne lidt mere igang med det (indendøres) kreative. Og hos dig finder man da vist god inspiration! :)

  Bedste hilsner
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 4. Hej marianne, det var da en dejlig kommentar og så lige på min fødselsdag, det kan da ikke være bedre. ja, jeg kan gogt lide de kreative sysler, og jo jeg kender til det med at man godt vil have lidt mere af det. Kh Christine

  ...og blyanterne er bare noget med 'fed', de er fra forskellige mærker.. Nogle af dem er Staedlter, men bare de er 'fede' så de kan give noget farve af sig.

  SvarSlet
 5. Hej Helle, Marina og Skt. Helena, ja, ja, ja, jeg havde helt selv glemt at jeg kunne tegne, så tak for opbakningen:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...