tirsdag den 1. november 2011

Efteråret er den bedste årstid

Efteråret er det skønneste årstid af dem alle, (ja og når vi når vinteren så er det nok den jeg favoriserer) men, men, men den er virkelig fantastisk, farverne lyset og luften er bare særlige klare ved denne tid.

Billederne er fra en lille rask vandring i haven, ha ha der narrede jeg mig selv, troede ikke at jeg længere havde tid til at blogge.

3 kommentarer:

 1. Hej Christine
  Ja, jeg kan høre du har det lidt som jeg.....den aktuelle årstid er bare den bedste ;o)
  Dejlig billedserie fra din tur i haven.
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Skønne, skønne billeder. Jeg elsker simpelthen efterår men ligesom dig har jeg det med at elske alle årstiderne og jeg ville nødigt undvære nogen af dem. Årstiderne er noget af det bedste ved at bo i Danmark.

  SvarSlet
 3. Jeg kom lige forbi din blog.
  Smukke efterårsbilleder.
  Tak for kigget.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...