mandag den 10. oktober 2011

La Louve - en særlig have i Frankrig

Vores gårdhave - ja, det lyder af lidt mere at kalde det en gårdhave, men i virkeligheden er det bare området bag huset, skal lægges om inden længe. Der skal plantes flere bøgehække og et par mindre træer, og så skal nogle af fliserne skiftes ud med brosten.

Gårdhaven vender mod nord, og dette giver selvfølgelig nogle udfordringer mht plantevalg, dvs. ikke så mange blomster. På Kjelds Slots blog fandt jeg disse skønne billeder fra en have i Frankrig -  La Louve, og her er det lykkedes at lave en fantastisk stemning med bare grønne buske og træer - jeg vil se om dette ikke kan give lidt inspiration til min gårdhave.
7 kommentarer:

 1. Det er altid spændende med projekter. Den have i Frankrig er da utrolig flot. Måske er der noget dér, du kan "overføre" til gårdhaven?

  SvarSlet
 2. Ja, er den ikke bare skøn, og, det var lige netop det der var pointen,det har jeg lige tilføjet i mit indlæg, tak fordi du lige var vaks der.

  SvarSlet
 3. Ja det ser godt ud. Fin hvis du kan overføre noget af det til din have.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 4. Å ja sådan en gårdhave gad man godt have ikke?

  Jeg fnisede lidt af dit græskarindlæg. Faktisk kan jeg allerbedst lige dem inden man skærer i dem men mon ikke vi skal have nogen udskåret i efterårsferien.

  SvarSlet
 5. Hej Christine
  Vilka fantastiska bilder från en hel underbar miljö...!/Anja

  ps
  Jag försöker att följa din blogg men lyckas inte att få till det!
  ds

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...