onsdag den 19. oktober 2011

Snobrød med chokolade

Det var jo det skønneste bålvejr i weekenden, og som nogen nok har bemærket så er jeg gal med ild. Denne gang blev det til et kæmpebål oppe ved svigermor. Hun fik brændt haveaffald af, og vi fik endnu en undskyldning for at lave snobrød - og denne gang med choklade - det var let:

Mel
Vand
Salt
Gær
Chokolade - hakket
Det hele samles til en dej og hæves - hvis du har tålmodighed
... og så rundt om en kæp


Med denne opskrift vil jeg aldrig mere putte ketchup i (næsten aldrig)

4 kommentarer:

 1. Jeg er også gal med ild, men efter at "ungerne" er flyttet hjemmefra er jeg så den eneste i husstanden, der er det. Jeg spørger tit min mand om vi ikke skal lave et bål, og svaret er hver gang: "Jo, det kan DU da godt" og så sidder jeg lige der alene og kigger. Hvor sjovt er det? :)

  SvarSlet
 2. En mulighed er at skifte ham ud eller man kan da true med det til en start og se hvad der sker, måske det lige bliver et wake-up call for ham, og en mulighed for en lille romatisk after dinner fire.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også bål i haven, men mangler også en ligesindet, jeg kan lokke med ud - og det bliver desværre ikke meget lettere af, at man single. Men hvis jeg en dag får lokket nogen med, må jeg endelig huske det med chokoladen :-)

  SvarSlet
 4. Det var genialt fundet på det med chokoladen. Det er sjovt at bage snobrød, men smagen er ikke altid lige god, men med chokolade...... Det lyder bare godt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...