søndag den 18. september 2011

Råsyltning

Så er det jo blevet syltetid af både hindbær og brombær, og det kan hurtigt blive en stressende omgang, især fordi børnene gerne vil være med og hvad gør man så lige? Derfor, inspireret af andre kloge kvinder, gjorde jeg det på børnenes præmisser, og det var bare super hyggeligt - og det er ikke løgn. Selv en af de små gæstebørn på 4 år kunne være med til vores første rå-syltning nogensinde. Opskrift:
1kg brombær/hindbær
400 g sukker
1 spsk atamon
røres godt rundt - så længe tålmodigheden rækker
og så i glas
3 kommentarer:

 1. Orv, det lyder så nemt, at selv jeg kan orke at lave sådan en omgang. Jeg har nemlig ikke stort mere tålmodighed end en fireårig:)

  Tak for opskrift.

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 2. Ahhhh Lis, jeg er ikke helt sikker på om dit tempi kan holde til det....hvad med om du ligger lige så stille ud med denne opskrift: du plukker nogle hindbær, måske 3 stykker måske du kan klare 5 hindbær, og så putter du dem ned i et glas, mæææn jeg kan også anbefale, at du bare spiser dem uden at putte dem i glasset:) Kh Christine

  SvarSlet
 3. Arhmen, den opskrift bliver jo bedre og bedre, haha:)Dét der - det véd jeg, at jeg kan finde ud af;))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...