onsdag den 21. september 2011

Efterårsbuketten - 2 uger


Okay, det er meget godt gået af disse blomster - buketten er 14 dage gammel, og jeg synes den holder. Hortensiaerne er blevet blå, græsserne er sprunget ud, sankthansurterne ligner sig selv og kun brombærerne og asters har måttet forlade stedet,3 kommentarer:

  1. Hej! Jag tycker båda är fina...ha en fin helg!

    SvarSlet
  2. Hej Christine, velkommen i min franskehave, jeg har for vane altid at kigge indenfor hos alle der følger med hos mig. Tror jeg vil prøve med salviestiklinger det er klart en plante der hører hjemme i den mediterranske have så tak for at minde mig om det. Der ser ellers meget hyggeligt ud i jeres have, og jeg er da enig der skal være plads til det meste i familiens have, hos mig bare ikke fodboldspil, men ellers rimeligt frit. Jeg kigger gerne ind hos dig igen.
    Henrik

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...