tirsdag den 6. september 2011

Bue og pil

Så blev pilen fældet, og der lå en masse dejlige friske grene, lige klar til at blive lavet om til bue og pil. Næste år har vi måske ikke lige en pil, som skal fældes, men så er jeg sikker på, at vi kan finde noget nede ved åen. Pil er nemlig rigtig sjov at arbejde i: for det første er det meget vådt og dermed let at bøje og for det andet, så er det sjovt for børnene at sidde og pille barken af - det kan der gå rigtig lang tid med.


5 kommentarer:

 1. Her glæder jeg mig rigtigt meget til at følge med.. :) Har selv have på samme str, passion for alt der kan laves der, både for mig selv og sammen med ungerne.. :)

  SvarSlet
 2. Åh, ja, jeg kan godt huske som barn, alle de buer og pile, der blev lavet. Og pilefløjter!
  Senere har jeg gjort det samme med børnene... Gode minder :-)

  Hav en dejlig septemberdag

  SvarSlet
 3. Ja ja da... Du er jo min første faste læser.. :) Har netop oprettet min udelivs blog idag, men har gået og sumlet over den længe.. Har en anden blog også, så bloguniverset er ikke nyt for mig, men min i forvejen blog, er ligesom bare ikke en udelivs/have blog.. :)

  SvarSlet
 4. Hej hyggelig at du vil læse med inde ved mig og velkommen, jeg måtte jo straks ind for at se din blog og jeg blev virkelig positiv overrasket, sikke en skøn blog du har, med masser af udeliv, glæder mig til at blive inspireret, ja du har allerede givet mig en ide med buen tak for det.

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer til Ævlebævle og Bare Wunderbar og tak for den gode idéer som Frk. Anker er kommet med. Det er jo bare skønt, når man sådan har givet sig i kast med noget helt nyt - bloglivet. Kh Chrisitne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...