torsdag den 15. september 2011

Børnenes haveredskaber


Vi har fundet et godt sted til børnenes haveredskaber. De har aldrig rigtig haft en fast plads, så det er egentlig helt skønt at de har fået et fast sted.

3 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Det ser så hyggeligt ud og man bliver glad når man ser hvor dejligt brugte de er.

  Jeg håber I får en pragtfuld weekend.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig hyggelig ud. Tak for kommentar inde på min blog om min Gulpæon, jeg havde ikke set det før nu. Jeg vidste ikke hvad den hed, så jeg er rigtig glad for dit svar. Jeg samlede lidt på alpine planter engang og har byttet mig til den igennem en anden samler, men typisk mig at glemme navnet, det var også derfor jeg stoppede. Jeg elsker planterne men de der latinske navne mister jeg hurtig interessen for.

  SvarSlet
 3. Hej Mariana, ja vi fik en herlig weekend, med råsyltning og bål så det var simpelthen en dejlig weekend. Håber at I også har nydt den uden alt for megen regn.

  Hej Ævlebævle, nej de latinske navne på planter er nu heller ikke min spidskompetance, de vil lissom ikke rigtig hænge ved.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...